RING TIL SALONEN

61 72 43 40

ONLINE BOOKING

Bestil tid med det samme

Behandlinger

Herre- og dameklip

Det er ikke nogen hemmelighed, at håret for de fleste kvinder og mænd er en stor del af vores identitet, med vores hår signalerer vi, hvem vi er som menneske, derfor er det også vigtigt, at din frisure afspejler den du er.
Jeg sørger for altid at kunne tilbyde det nyeste inden for hårmoden, vejlede dig om dine ønsker og muligheder, så du får en frisure der netop passer dig.

Børneklip

Jeg har mange års erfaring med børneklipning. Ofte kan de første gange hos frisøren, være lidt af en forskrækkelse, især for de mindre børn, derfor har jeg god tid til dem, og forsøger altid at skabe en hyggelig og tillidsfuld atmosfære, så det bliver en sjov og positiv oplevelse at gå til frisøren.Farve og refleks

Jeg tilbyder både helfarvning, farvning af bund, toning, reflekser m.m.
Med udgangspunkt i din personlige stil og dit hårs nuværende tilstand, finder vi sammen den helt rigtige løsning, så det bliver præcis, som du ønsker det. Jeg anvender kun kvalitets produkter til hårfarvning, så du er sikret et smukt blankt hår og en flot farve, der samtidig holder vask efter vask.

Bryn og vipper

Ønsker du et mere intenst blik eller bare en smuk indramning af dine øjne er farvning af vipper samt farvning og formning af brynene det rette valg.
Det er helt utroligt hvilken forskel denne lille behandling gør for dit ansigts udtryk.
Jeg tager udgangspunkt i dine egne farver og ønsker så resultatet altid komplementerer dig på bedste vis.

Håropsætninger

Jeg ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas og smuk, når man skal til en stor fest eller især hvis man selv er hovedperson. Frisuren udgør en stor del af looket og skal fremhæve ens personlige stil. Den skal klæde én og passe til tøjet. Jeg har høje kvalifikationer og en faglig stolthed. Du kan trygt lægge din håropsætning i mine hænder.

Gavekort

Hos Strøms hårdesign har du mulighed for at forkæle en du holder af. Du kan give et gavekort. Et gavekort fra os kan indeholde f.eks: Klipninger, farvninger, permanenter og andre behandlinger eller til køb af lækre produkter til dit hår. Kom forbi, eller ring, og få gode idéer til hvad dit gavekort kunne indeholde.